Briefpapier en volgpapier zijn veelal onmisbaar bij de zakelijke correspondentie. Daarnaast zorgt briefpapier voor een samenhangende, professionele uitstraling. Ondanks het vaste A4formaat van briefpapier is er veel meer mogelijk met briefpapier dan dat u zou denken.

De mogelijkheden voor de papierkeuze van uw briefpapier zijn eindeloos. En dan hebben we het alleen nog maar over de kleur gehad. Goed briefpapier is de hoeksteen van uw huisstijl. Laat briefpapier ontwerpen bij Centipede!

Heeft u nog een concrete vraag betreft de mogelijkheden bij briefpapier? Of wilt u simpelweg uw bestelling voor briefpapier doorgeven? Neem dan daarover contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 – 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

De kosten van laten drukken van briefpapier bij Centipede

Wist u dat het drukken van uw briefpapier in plaats van het printen van uw logo op wit papier, veel goedkoper is? Laat daarom briefpapier met uw gegevens en logo ontwerpen bij Centipede! De kosten zijn afhankelijk van het gewenste ontwerp.

Meer weten over de mogelijkheden van briefpapier?

Wilt u meer weten over onze opties voor briefpapier? Of wilt u de opdracht combineren met bijvoorbeeld visitekaartjes, brochures, posters en/of flyers? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 035 – 631 0294. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@centipede-rp.nl.