Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten de beste indrukt krijgen van uw aanbod? Zet uw bedrijf op kaart door middel van een brochure! In een brochure kunt u de klant een visuele beleving geven van uw assortiment. Veelal bedrijven bestellen hun brochures bij Centipede Belettering. Brochures zijn een handige manier om contact te leggen met klanten door het verhaal achter uw bedrijf te vertellen en uw producten en diensten te presenteren.

Centipede  Belettering geeft u graag enkele tips voor een effectieve brochure:

 • Nieuwsgierig maken
  De voorkant van de brochure moet uw potentiele klant overhalen om deze te openen. Less is more. Houd uw tekst beknopt bij het overbrengen van het belangrijkste voordeel van uw bedrijf.
 • Gebruik maken van koppen.
  Uw lezers kunnen hierdoor beter de brochure scannen. In de koppen dient u uitleg te geven over hoe uw product of service uw lezer kan helpen.
 • Spreek uw lezer aan met “u” of “jij”.
  Het aanspreken met “u” en “jij” is persoonlijker en spreekt meer aan dan het zakelijke “klanten”.
 • Verwerk in de brochure een duidelijke call to action.
  Wilt u dat men een actie gaat ondernemen na het lezen van de brochure? Vertel ze dan precies wat ze dan dienen te doen.
 • Maak uw brochure tijdgebonden.
  Verwerk bijvoorbeeld in de brochure een korting die maar kort geldig is. In de tekst kunt u zinnen verwerken als “bel nu” of “bestel vandaag nog” om uw lezer te motiveren en stimuleren om actie te ondernemen.

Heeft u nog een concrete vraag betreft de mogelijkheden bij een brochure? Of wilt u simpelweg uw bestelling voor brochures doorgeven? Neem dan daarover contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 – 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

Diverse mogelijkheden en de prijzen voor ontwerp

De mogelijke soorten brochures zijn:

 • Strak design.
 • Duidelijk ontwerp.
 • De sfeer die u wilt.

Bent u er nog niet uit welk formaat het beste bij uw brochure past? Centipede Belettering kan u hierbij adviseren. Ons telefoon nummer is 035 – 631 0294. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@centipede-rp.nl