In ons atelier beschikken wij over de modernste full colour printers. De toepassing van full colour prints is zeer breed. Hierbij kunt u denken aan: posters, reclamedoeken, en full colour foto’s op bedrijfsauto’s.

fullcolour

Full colour fotowand

Het is echter ook mogelijk om wanden te voorzien van full colour prints. U kunt eigen beelden aanleveren of u kunt gebruik maken van onze database om een beeld te selecteren. Wij printen in eigen huis en monteren bij u op locatie. Probleemloos en efficient.

Deze zogenaamde fotowanden zijn decoratief en op vele soorten ondergrond toepasbaar. Ook op gestuckte wanden en zelfs op schoon metselwerk. Op deze pagina treft u een overzicht van de brede toepassingen van full colour printing.

vp540_front1

Spandoek en Canvas

Onze designers en signmakers ontwerpen, produceren en monteren dagelijks kwalitatief hoogwaardige PVC spandoeken en (canvas) prints. Zowel voor indoor als outdoor gebruik. Voorzien van ophangmechaniek en indien gewenst vakkundig geplaatst en bevestigd op locatie door onze medewerkers.

Snel en efficiënt

Centipede biedt u de mogelijkheid om op korte termijn uw order (aan huis) geleverd te krijgen. Een ruime sortering printmedia en ophang en –bevestigingsmaterialen maken het mogelijk om de meest uiteenlopende aanvragen snel en efficiënt te behadelen.

Voor spoedopdrachten adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen T: 035 631 0294