Losse letters en teksten

In ons pand beschikken wij over een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige plakfolies. Deze folies zijn beschikbaar in vele kleuren. Buiten de gewone glans folies hebben wij ook mat, metallic en folies met een bepaalde textuur. Bijvoorbeeld: Carbon, Hout en Leer. Iedere toepassing vraagt om het gebruik van een specifieke kwaliteit. Door onze vele jaren ervaring op het gebied van sign, kunnen wij jou voorzien van een advies op maat.

plakletters

Bootbelettering

Bij ons kun je ook terecht voor diverse bootbelettering. Hierbij moet je denken aan bootnamen, plaatsnamen en Y-registratienummers.

Bootnamen & Plaatsnamen

Bestel bij ons je bootnaam en plaatsnaam in een lettertype en kleur naar keuze. Wij hebben voor u een lijst samengesteld uit een aantal veelgebruikte lettertypes en kleuren waaruit u kunt kiezen. Op aanvraag kunnen wij deze lijst naar u toe sturen. Mocht u een specifiek lettertype of kleur willen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Buiten de lijst om beschikken wij namelijk over vele andere prachtige lettertypes en kleuren.

Y-Registratie

In 2007 heeft de Nederlandse overheid de registratienummers voor boten ingevoerd. Deze registratienummers worden Y-registraties genoemd. Het niet voeren van een geldig registratienummer kan flinke boetes opleveren. Op het registratiebewijs staat het registratienummer vermeld. Je bent verplicht dit registratienummer aan beide kanten van de motorboot, midscheeps of aan de boeg aan te brengen.

Uiteraard kun je bij ons een Y-registratienummer bestellen en wij zorgen ervoor dat het voldoet aan de bovengenoemde eisen. Aan het registratienummer zijn bepaalde voorwaarden verbonden:

  • Duurzaam en goed zichtbaar
  • In een sterk afwijkende kleur van de ondergrond.
  • Letters en cijfers van tenminste 150 mm hoog, 100 mm breed en met een stamdikte van tenminste 20 mm.