Een poster kunt u goed inzetten voor de communicatie. Een poster kan zowel gebruikt worden voor externe als voor interne communicatie. U kunt daarbij denken aan een interne presentatie van een project of het aankondigen van een open dag van uw bedrijf of van een bepaalde evenement. Bij Centipede kunt u een prachtige full color poster laten ontwerpen. Op elk formaat: van klein tot megagroot!

Posters laten u ontwerpen bij Centipede voor de voordeligste prijs van Nederland!

Voor een poster biedt Centipede Belettering de volgende mogelijkheden:

  • Enkel- of dubbelzijdig, full colort;
  • In diverse formaten mogelijk;
  • Strak of creatief design;
  • Sfeer die u wilt laten zien;
  • Wij denken mee;

Snel nodig? Informeer naar de mogelijkheden! Neem ook contact met ons op als u nog vragen heeft over de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 – 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

De prijzen voor posters bij Centipede

De kosten van posters zijn afhankelijk van uw wensen. U kunt daarbij denken aan de tijd die we kwijt zijn in het ontwerp.

Meer weten over de mogelijkheden van posters?

Wilt u meer weten over onze opties voor posters? Of wilt u de opdracht combineren met bijvoorbeeld visitekaartjes, brochures, briefpapier en/of flyers? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 035 – 631 0294. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@centipede-rp.nl.