Een haarscherp spandoek nodig voor een huwelijksfeest of verjaardag of om reclame te maken voor jouw bedrijf of product? Heb je een eigen ontwerp of laat je het ontwerp over aan de creatieve geesten van Centipede reclame producties? Bij ons kan het allemaal.

spandoeken v2

Materiaal

Voor onze spandoeken maken wij gebruik van diverse materialen afhankelijk van het doeleinde van het spandoek. Ons standaard doek wordt gemaakt van PVC frontline en is lichtdoorlatend. Hangt het spandoek buiten of wordt het dubbelzijdig gedrukt dan kun je het beste kiezen voor PVC zwaar frontlit met een zwarte kern. Dit spandoek schijnt niet door en is dus aan beide zijden te bedrukken. Beide materialen zijn zeer geschikt voor binnen- als buiten gebruik. Opzoek naar een doek waardoor de wind heen kan? Dan is het materiaal Mesh ideaal. Mesh is een stevig materiaal dat bestaat uit vele kleine gaatjes. Hierdoor staat er minder spanning op het spandoek en zal het minder gaan klapperen. Mesh wordt gebruikt voor buiten gebruik.

Nabewerking

Er zijn ook veel mogelijkheden wat betreft de nabewerking. Zo kunnen wij diverse soorten frames / bevestigingsmateriaal leveren. Onze spandoeken kunnen in aluminium buisframes worden gespannen met spinhaken. Een andere optie is om het doek te plaatsen in een blindframe. Dit is een licht framesysteem van aluminium waarbij alleen de banner wordt getoond. Een zeer groot voordeel van een blindframe is dat de randen van het frame en de elastieken niet zichtbaar zijn. Laat je spandoek extra opvallen met een amiframe. Dit frame verlicht jouw doek door een waterdicht LED systeem. Naast de standaard witte LED’s is het ook mogelijk om te kiezen voor RGB LED’s. Deze LED’s bevatten verschillende kleuren en zorgen voor een verbluffend effect!