Met visitekaartjes komt u professioneel voor de dag bij uw relaties. Bij Centipede Belettering bent u tevens aan het juiste adres voor visitekaartjes. Prachtige visitekaarten met uw contactgegevens tegen een betaalbare prijs. Dubbelzijdig bedrukt en daarnaast ook in full colour. Wij bieden bij de visitekaartjes diverse opties voor het papier en de printafwerking.

Een visitekaartje kunt u bij ons laten ontwepen in de standaardformaat van 85 x 55 mm. Andere mogelijke formaten voor visitekaartjes bij Centipede zijn: 170 x 55 klapkaartje liggend, en 110 x 85 klapkaartje staand.

 Of heeft u een opvallend formaat gekozen voor uw visitekaartje? Neem daarover dan even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 – 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

De prijzen voor visitekaartjes bij Centipede

De kosten van visitekaartjes zijn afhankelijk van uw wensen qua ontwerp. U kunt daarbij denken aan standaard logo en tekst op visitekaartjes, maar het font en eventueel ontwerp voor de sfeer van uw kaartje is daarbij ook van belang.

Kosten van het laten maken van visitekaartjes bij Centipede  is afhankelijk van de hoeveelheid tijd dat er nodig is voor het ontwerpen van deze. Uw wensen zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

Centipede Belettering

Met meer dan vijftien jaar ervaring zijn wij inmiddels een modern bedrijf dat is uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van sign en textielproducties. Ons enthousiast en creatief team van medewerkers draagt dagelijks zorg voor het ontwerpen en vervaardigen van een breed scala aan reclame-uitingen. De medewerkers van Centipede zijn echte duizendpoten. De klant kan hierdoor rekenen op kwaliteit en een advies op maat.