Presentatie systemen & beurswanden

Centipede reclame producties heeft kwaliteit als prioriteit. Daarom kiezen wij voor samenwerking met Expolinc als het gaat om display systemen. De systemen van Expolinc zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden allen geleverd met levenslange garantie.
Van roll-up banners tot complete presentatiesystemen, draagbaar en eenvoudig te vervoeren. De systemen zijn heel eenvoudig op te zetten en te demonteren. Met de vele accessoires, zoals verlichting, schappen en monitorhouders, maakt u uw stand in een handomdraai compleet.


Standaard of maatwerk
Uit de verschillende (standaard)systemen kunnen wij voor uw specifieke situatie een perfecte maatwerkoplossing samenstellen. Zo’n maatwerksysteem is in delen herbruikbaar, zodat u zelf kunt kiezen voor een kleine of een grote opstelling.


Vervangbare bedrukte banen
De door ons geprinte magnetische banen of prints voor de Roll Up systemen zijn vervangbaar, zodat u altijd met een actuele stand voor de dag komt.


Ook voor uw presentaties
De Expolinc-systemen zijn toonaangevend en bieden u bijzonder veel waar voor uw geld. Met deze producten krijgen uw merk of boodschap de aandacht die zij verdienen!


Centipede reclame producties is erkend Premium dealer van Expolinc. Voor elke presentatie bieden wij met onze Expolinc-collectie een passend product. Standaard of maatwerk, het is beide mogelijk en te zien in de uitgebreide showroom. Graag informeren wij u over alle mogelijkheden; wij nodigen u uit contact met ons op te nemen. 


WIJ BETEKENEN GRAAG MEER VOOR ONZE KLANTEN
Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geloven in maatwerk en advies op maat. Graag kiezen wij samen met u voor de juiste combinatie van product en materiaal. Onze klanten roemen ons om onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van onze producten. Daarmee willen wij ons blijven onderscheiden.

Gallerij

1

4Brochure

2

4Screen

3

BrochureStand

4

BrochureStand Double

5

Case & Counter

6

Fabric System

7

Flag System

8

Panel Base & Magnet Frame

9

Pole System

10

Pop-Up Magnetic

11

Pop-Up Tower

30

Portable Table

12

Poster Profile

13

Roll Up Classic

14

Roll Up Compact

15

Roll Up Professional

16

Soft Image

17

Soft Image Counter

18

Stand Up

Playlist

Links boven in de Youtube player kun je het playlist menu uitschuiven!

Reclame nodig? vraag uw offerte aan bij Centipede Reclame Producties!

Autobelettering

Autoreclame is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal door autoreclame snel toenemen. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Potentiële klanten maken op ongedwongen wijze kennis met uw bedrijf. Ons creatief team zorgt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Lees meer...

Carwrapping

In dit geval: uw voertuig of vaartuig voorzien van een folielaag. Een tweede beschermende huid die vele verschijningsvormen kan hebben. De meest voorkomende vorm van wrapping is natuurlijk carwrapping. Centipede maakt van uw voer/vaartuig een kameleon! Lees meer...

Interieurstyling

Uw kantoor, keuken, kozijnen of wanden schoon, snel en betaalbaar restylen? Dat kan! Door toepassen van visuals of logo op een creatieve manier veranderd een standaard (kantoor) ruimte in een ruimte die uitnodigend en inspirerend is. Wij leveren en monteren een mix van speciale folies om de juiste uitstraling in uw ruimte te creeren. Lees meer...

Presentatie systemen

Modular Systems, het ideale systeem om zelf u eigen gepersonaliseerde Beurs Stand te bouwen in elke maat en ontwerp die u wenst. Hiervoor kunt u vanaf heden ook terecht bij Centipede Belettering. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de Modular Systems om u als klant meer mogelijkheden te bieden en u daarbij ook verder te kunnen ondersteunen bij de beurs. Lees meer...